Vouwfietsen

Dagelijks gaan duizenden mensen naar hun werk met de trein, de bus of de metro. Maar helaas ligt niet elk kantoor dichtbij een halte of het station. Zou het dan niet handig zijn om je fiets mee te kunnen nemen? Een gewone fiets is veel te groot om mee te nemen en daarvoor heeft Popal een speciale collectie vouwfietsen ontwikkeld. Op Totaalfietsen.nl vind je alle modellen voor dezelfde lage prij...lees verder over Vouwfietsen

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Dagelijks gaan duizenden mensen naar hun werk met de trein, de bus of de metro. Maar helaas ligt niet elk kantoor dichtbij een halte of het station. Zou het dan niet handig zijn om je fiets mee te kunnen nemen? Een gewone fiets is veel te groot om mee te nemen en daarvoor heeft Popal een speciale collectie vouwfietsen ontwikkeld. Op Totaalfietsen.nl vind je alle modellen voor dezelfde lage prijs als andere Popal fietsen. Ga met je vouwfiets met het openbaar vervoer en leg eenvoudig het laatste traject naar je werk of school fietsend af.

Popal vouwfietsen in hoogte verstelbaar

De Popal vouwfietsen zijn verkrijgbaar in één maat: 20". Maar het voordeel van deze fietsen is dat ze in hoogte verstelbaar zijn. Je kunt het stuur en het zadel op de gewenste hoogte zetten en daardoor zijn de Popal vouwfietsen geschikt voor de hele familie. Met een scharnierpunt bij de trappers zijn de vouwfietsen gemakkelijk op te vouwen en kun je ze eenvoudig meenemen. Daarnaast beschikken de Popal van Totaalfietsen.nl allemaal over een standaard, zodat je de fiets niet hoeft neer te leggen op de vaak viezige vloer in het openbaar vervoer.

Bijzondere eigenschappen Popal vouwfietsen

Vouwfietsen worden veel gebruikt door mensen die op weg zijn naar hun werk. Daarom beschikken de Popal vouwfietsen over handige bagagedragers met snelbinders zodat je een koffertje of een tas mee kunt nemen. Daarnaast zijn deze Popal fietsen standaard uitgevoerd met draadloze LED-verlichting. Geen dynamo's, maar verlichting die automatisch werkt wanneer het donker wordt. Tevens beschikken alle Popal vouwfietsen over meerdere versnellingen, zodat de fietsen ook in heuvelachtige gebieden de perfecte oplossing vormen voor woon-werk verkeer.