Omafietsen

Je kent ze wel, fietsen die er ouderwets uitzien en eigenlijk bedoeld waren voor oude mensen: omafietsen. De laatste jaren hebben omafietsen enorm aan populariteit gewonnen. Eerst gingen jongeren met de fietsen aan de haal en nu hebben ook volwassen mannen en vrouwen de fietsen ontdekt. Het Nederlandse fietsenmerk Popal heeft daarom een ruime collectie omafietsen ontworpen, voor zowel mannen, v...lees verder over Omafietsen

32 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

32 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Je kent ze wel, fietsen die er ouderwets uitzien en eigenlijk bedoeld waren voor oude mensen: omafietsen. De laatste jaren hebben omafietsen enorm aan populariteit gewonnen. Eerst gingen jongeren met de fietsen aan de haal en nu hebben ook volwassen mannen en vrouwen de fietsen ontdekt. Het Nederlandse fietsenmerk Popal heeft daarom een ruime collectie omafietsen ontworpen, voor zowel mannen, vrouwen, jongens als meisjes. De Popal omafietsen zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 18", 20", 22", 24", 26" en 28".

Terug in de tijd met Popal omafietsen

Met een Popal omafiets ga je terug in de tijd. Terug naar de tijd van ouderwetse gezelligheid en degelijkheid. Ondanks de ouderwetse uitstraling van de Popal omafietsen, zijn ze namelijk wel van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de fietsen verkrijgbaar in diverse modellen en ontwerpen. Je kunt bij Totaalfietsen.nl kiezen voor dikke of dunne frames en ook qua kleur heb je volop keuze. Kies voor een effen Popal omafiets of ga voor een design met vrolijke bloemetjes en felle kleuren. Het is net waar je voorkeur ligt en of de fiets vooral gezien moet worden of alleen dient als vervoersmiddel.

Bijzondere Popal omafietsen

De collectie van Popal omafietsen van Totaalfietsen.nl is zeer veelzijdig. Enkele bijzondere modellen zijn een extra vermelding waard. Bij ons is namelijk een Popal omafiets met luipaardprint verkrijgbaar. Met deze fiets zul je zeker opvallen en het is niet onverstandig om deze fiets extra op slot te zetten. Een ander bijzonder ontwerp heeft de Popal omafiets met jeansprint. Deze fiets is in dezelfde kleuren gespoten als jouw spijkerbroek en het lijkt net of jouw broek en de fiets in elkaar overlopen. Met deze fietsen combineer je kwaliteit met design en dat samen voor een betaalbare prijs.