44cm Kinderfietsen

44cm

Nederland is het fietsland bij uitstek. In elk dorp en in elke stad is er genoeg ruimte om lekker te fietsen en vaak zijn er ook speciaal aangelegde fietspaden binnen handbereik. Perfect om jouw kind lekker buiten te laten spelen. Natuurlijk is de computer of een tablet interessant, maar wat is er nou leuker om jouw kind lekker in de open lucht te laten genieten? Laat jouw zoon of dochter ...lees verder over 44cm Kinderfietsen

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

44cm

Nederland is het fietsland bij uitstek. In elk dorp en in elke stad is er genoeg ruimte om lekker te fietsen en vaak zijn er ook speciaal aangelegde fietspaden binnen handbereik. Perfect om jouw kind lekker buiten te laten spelen. Natuurlijk is de computer of een tablet interessant, maar wat is er nou leuker om jouw kind lekker in de open lucht te laten genieten? Laat jouw zoon of dochter de wereld ontdekken met een Popal kinderfiets van Totaalfietsen.nl. Je vindt bij ons topkwaliteit kinderfietsen voor een betaalbare prijs.

Kinderfietsen voor jong en oud, jongens en meisjes

Het maakt bij Totaalfietsen.nl niet uit of je een zoon of dochter hebt en welke leeftijd hij of zij heeft. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie Popal fietsen. Onze modellen beginnen bij 12" en lopen door tot 26". Uiteraard vind je ook fietsen met de inchmaten 14, 16, 18, 20, 22 en 24. In elke maat hebben wij verschillende Popal modellen beschikbaar, voor zowel jongens als meisjes. Dankzij ons ruime assortiment bieden we je de mogelijkheid om samen met je kind zijn of haar favoriete fiets uit te zoeken. Een stoere uitstraling of liever een mooie roze fiets? Bij Totaalfietsen.nl is het mogelijk en steeds voor dezelfde lage prijs.

Kinderfietsen met of zonder versnelling

Je kind verdient alleen het allerbeste en dat geldt ook op fietsengebied. Kies daarom voor een Popal fiets van Totaalfietsen.nl. Je vindt bij ons fietsen in alle maten en kleuren, met of zonder versnellingen. Een fiets met versnellingen heeft als voordeel dat je zoon of dochter ook gemakkelijker heuveltjes overkomt. Een fiets zonder versnellingen is daarentegen ideaal om je kind te leren fietsen. Bij elke fiets staat aangegeven of deze beschikt over versnellingen, zodat het maken van een keuze nog gemakkelijker wordt. Bij Totaalfietsen.nl vind je een enorm assortiment aan Popal kinderfietsen. Vind de favoriete fiets van je zoon of dochter in de door hem of haar gewenste kleur.