14inch , Mat-Zwart en Zilver Jongensfietsen in het mat zwart in het zilver

14inch , Mat-Zwart en Zilver

Popal jongensfietsen staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid. Als officiële Popal dealer biedt Totaalfietsen.nl een groot assortiment aan lees verder over 14inch , Mat-Zwart en Zilver Jongensfietsen in het mat zwart in het zilver

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

14inch , Mat-Zwart en Zilver

Popal jongensfietsen staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid. Als officiële Popal dealer biedt Totaalfietsen.nl een groot assortiment aan jongensfietsen aan. De collectie bestaat uit fietsen voor groot en klein, waarbij de kleinste maten 12 inch fietsen zijn en de grootste fietsen hebben 26 inch wielen. Ook tussenliggende maten, 14", 16", 18", 20", 22" en 24" vind je bij ons. Daarmee is het mogelijk om je kind mee te laten groeien met de verschillende Popal jongensfietsen die wij aanbieden.

Sportieve en klassieke jongensfietsen

Het is belangrijk dat jouw zoon zich veilig voelt op zijn fiets. Met de tweewielers van Popal hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. De fietsen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben de verschillende exemplaren verschillende uitstralingen. In onze collectie vind je sportieve jongensfietsen met agressieve kleuren, maar je vindt ook klassieke modellen. De veelzijdigheid van het assortiment geeft jouw zoon de kans om zijn favoriete fiets uit te zoeken. Laat hem genieten van zijn sportieve jongensfiets of kies voor een klassieke oma fiets.

Bijzondere Popal jongensfietsen

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan jongensfietsen in alle mogelijke inch-maten. Je vindt bij Totaalfietsen.nl exemplaren vanaf 12 inch tot aan 26 inch. Vooral bij de 20 inch fietsen heeft Popal een aantal bijzondere modellen ontworpen. De laserfietsen hebben bijvoorbeeld gefreesde LED-verlichting in het frame. Deze verlichting kan tot wel 12 uur achter elkaar branden en zorgt voor een speciaal effect van de Popal jongensfiets. Zeker weten dat jouw zoon de show steelt. Dat zal hij ook doen met één van de BMX-modellen. Daarmee kan jouw kleine man niet alleen op de weg fietsen, maar ook offroad gaan. Ideaal om zich lekker uit te leven.