Herenfietsen

Eens in de zoveel jaar is het tijd voor en nieuwe fiets. Je gaat op zoek naar een kwaliteitsfiets die gemakkelijk jaren meegaat, maar je hikt aan tegen de hoge aanschafprijs. Dat is niet langer nodig. Kies voor de kwaliteit van een Popal herenfiets van Totaalfietsen.nl. Bij ons vind je nog fietsen van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Natuurlijk moet de kwaliteit van een herenfiets voorop...lees verder over Herenfietsen

48 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

48 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Eens in de zoveel jaar is het tijd voor en nieuwe fiets. Je gaat op zoek naar een kwaliteitsfiets die gemakkelijk jaren meegaat, maar je hikt aan tegen de hoge aanschafprijs. Dat is niet langer nodig. Kies voor de kwaliteit van een Popal herenfiets van Totaalfietsen.nl. Bij ons vind je nog fietsen van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Natuurlijk moet de kwaliteit van een herenfiets voorop staan, maar de prijs is ook een belangrijke factor bij de aanschaf ervan. Popal weet deze twee belangrijke aspecten als geen ander te combineren.

Herenfietsen in verschillende uitvoeringen

De 28 inch Popal herenfietsen zijn verkrijgbaar bij Totaalfietsen.nl in verschillend uitvoeringen. Je hebt ten eerste de keus uit diverse modellen. Kies voor een dubbel frame voor extra stevigheid of een enkel frame voor een stoere uitstraling. Daarnaast vind je de Popal herenfietsen bij ons in verschillende kleuren. Legergroen voor de stoere mannen, zwart of grijs voor de ondernemers en wit voor de sportievelingen. Alle Popal herenfietsen beschikken over versnellingen zodat je niet uitgeput op je bestemming aankomt.

Zakelijke herenfiets of sportief model

Zoals hierboven beschreven vind je bij Totaalfietsen.nl Popal herenfietsen in diverse uitvoeringen. De sportieve modellen hebben bijvoorbeeld geen bagagerek, maar alleen een spatbord aan de achterkant. Niet erg als je de fiets voor sportieve doeleinden gebruikt, maar als zakenman is een bagagerek handig, bijvoorbeeld voor je koffer. Daarnaast hebben de meeste Popal herenfietsen een rekje aan de voorkant van de fiets. Ideaal om een koffer, een tas of zelfs een kratje bier op te zetten. Je hoeft daardoor niet langer gevaarlijke capriolen uit te halen met de bagage onder je arm of in je hand.