Damesfietsen

Damesfietsen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs vind je bij Totaalfietsen.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan Popal fietsen. Popal staat bekend om haar mooie ontwerpen, hoge kwaliteit en lage prijs. Daarnaast verzorgt het merk complete fietsenlijnen, zo ook bij de damesfietsen. Je vindt bij ons verschillende maten, uiteenlopend van 22" tot 28". Uiteraard zijn de diverse modellen u...lees verder over Damesfietsen

82 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

82 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Damesfietsen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs vind je bij Totaalfietsen.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan Popal fietsen. Popal staat bekend om haar mooie ontwerpen, hoge kwaliteit en lage prijs. Daarnaast verzorgt het merk complete fietsenlijnen, zo ook bij de damesfietsen. Je vindt bij ons verschillende maten, uiteenlopend van 22" tot 28". Uiteraard zijn de diverse modellen uitgevoerd in allerlei kleuren, zodat er altijd een model verkrijgbaar is dat volledig aansluit bij jouw smaak en interesse.

Diverse ontwerpen en kleuren Popal damesfietsen

De Popal damesfietsencollectie van Totaalfietsen.nl bestaat niet alleen uit fietsen in verschillende maten, je vindt bij ons ook allerlei ontwerpen en kleuren. Kies voor een stijlvolle damesfiets met een dubbel frame of ga voor een sportieve fiets met laag frame. Daarnaast heb je bij Totaalfietsen.nl ook een ruim aanbod aan kleuren. Elk model is bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren. Tevens vind je de meeste modellen ook in verschillende maten, zodat je jarenlang kunt blijven genieten van dezelfde soort fiets.

Stijlvol, sportief of klassiek, jouw Popal damesfiets heeft het!

Popal is een fietsenmerk dat zich richt op de moderne vrouw, maar er is ook aandacht voor de klassieke dame. Dit is terug te zien in de variëteit van de collectie op Totaalfietsen.nl. Bij ons vind je altijd het model dat bij je past. Of jij nou stijlvol bent, sportief, klassiek of een combinatie van deze karakteristieken. Je ziet de verschillende stijlen terug in het ontwerp van de Popal damesfietsen. Sommige fietsen beschikken over een bagagerek en een rekje voorop, terwijl andere fietsen een stuk sportiever zijn uitgevoerd en minder ruimte hebben om spullen mee te nemen op de fiets.