BMX

BMX is een steeds populair wordende sport. Het zo snel mogelijk afleggen van een hobbelachtig parcours op een kleine racefiets met goede vering is zelfs Olympisch sinds de Spelen van Londen. In 2014 werd zelfs het wereldkampioenschap BMX in Rotterdam gehouden. Het is dan ook niet raar dat steeds meer kinderen zelf een BMX fiets willen omdat ze geïnspireerd zijn geraakt door de voorbeelden ...lees verder over BMX

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

BMX is een steeds populair wordende sport. Het zo snel mogelijk afleggen van een hobbelachtig parcours op een kleine racefiets met goede vering is zelfs Olympisch sinds de Spelen van Londen. In 2014 werd zelfs het wereldkampioenschap BMX in Rotterdam gehouden. Het is dan ook niet raar dat steeds meer kinderen zelf een BMX fiets willen omdat ze geïnspireerd zijn geraakt door de voorbeelden op televisie. Popal is ingesprongen op deze populaire sport en heeft een aantal speciale 20" BMX jongensfietsen op de markt gebracht. Verkrijgbaar in diverse modellen.

BMX fietsen in diverse kleuren

De BMX fietsen van Popal zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De rode 20"BMX fiets is volledig uitgevoerd in het rood en heeft bijzondere velgen. Deze geven de fiets een stoere uitstraling. De BMX fiets is ook verkrijgbaar in het wit. Jouw zoon zal ongetwijfeld de show stelen met dit opvallende model van Popal. Dit doet jouw kleine man nog meer met de gouden uitvoering. Deze speciale BMX fiets van Popal is zwart met goud. Niet alleen het frame is uitgevoerd met gouden fragmenten, maar ook de trappers, het kettinggedeelte en het stuur bevatten gouden elementen. Een echt luxemodel voor een betaalbare prijs bij Totaalfietsen.nl.

BMX fietsen voor in het donker

De meest bijzondere BMX fietsen van Popal zijn de lasermodellen. Deze 20" fietsen zijn verkrijgbaar in zwart-wit en blauw-wit en beschikken over LED-verlichting die in het frame is gefreesd. De LED-verlichting kan tot wel 12 uur achter elkaar branden en is eenvoudig te bedienen met een aan/uit-schakelaar. Met deze speciale verlichting steelt jouw zoon niet alleen de show, de fiets wordt ook gezien door anderen wat bijdraagt aan de veiligheid. Popal heeft ervoor gezorgd dat de lasermodellen stoer en veilig tegelijk zijn, een ideale combinatie voor jouw stoere zoon!